Valmis tulevaisuuteeni (etähoito)

44,00 

Valmis tulevaisuuteeni on energiahoito, joka tehdään sinulle etähoitona sinne, missä olet ja milloin sen haluat ottaa vastaan. Sisältää hoitoraportin.

Osasto:

Kuvaus

Valmis tulevaisuuteeni on energiahoito sinulle, joka et pääse välimatkan vuoksi hoitohuoneelleni tai haluat nauttia itsesi hoivaamisesta turvallisesti omasta kodistasi käsin. Etähoito ohjautuu sinulle aikaan tai paikkaan katsomatta, koska energiamaailmassa ei ole aikaa tai muita rajoittavia lainalaisuuksia. Etähoidossa kohtaan sinut energian tasolla, tasapainotan energiakeskuksesi ja otan sinun viisaudestasi vastaan viestit, jotka haluat itsesi saavan. Jotta muistaisit, kuka Todella olet ~~ Ihmetyyppi.

Kirjaan hoidon kulun ja viestit ylös ja lähetän sinulle hoidon jälkeen raportin tehdystä hoidosta sähköpostitse. Raportin sisällöstä on sinulle tukea oman henkisen kasvusi ja kokonaisvaltaisen hyvinvointisi polulla.

Etänä tapahtuva energiahoito on yhtä tehokas, kuin hoitohuoneella tapahtuva hoito. Etähoitoa voi käyttää helpottamaan ahdistusta ja kehon stressitilaa, purkamaan mielen kuormaa ja huolien vyyhtiä. Etähoito rentouttaa, auttaa näkemään asiat uudella tavalla ja antaa välineitä kohdata paremmin itseä ja oman elämäntilanteen haasteita. Etähoidon voi hyvin ostaa myös lahjaksi toiselle ihmiselle: Ilahduta vaikkapa sukulaista tai ystävää, jonka hyvinvointia haluat tukea.

Varaa aika ostamaasi hoitoon riina@ihmetyyppi.fi – Kiitos <3

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valmis tulevaisuuteeni (etähoito)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *