Takaisin säkenöivään voimaani: Hoito hoitohuoneella

72,00 

Takaisin säkenöivään voimaani on kehoa rentouttava ja mieltä selkeyttävä energiahieronta. Kesto 60 min.

Osasto:

Kuvaus

60 minuutin aikana, jonka saat rennosti maata vaatteet päällä hoitopöydällä, ohjaan sinut pysähtymään itsesi äärelle ja lepäämään kehosi viisauden ympäröimänä. Hoidon päätyttyä johdatan sinut turvallisesti takaisin päivätodellisuuteen ja voimme keskustella kiireettä tuntemuksistasi.

Hoidossa tasapainotan chakrasi, eli energiakeskuksesi, otan selvätietoisesti vastaan kehostasi nousevat viestit ja teen sinulle lempeästi koskettaen hieronnan energialla. Jotta voit elämässäsi jälleen toimia kokonaisvaltaisesti, omasta tahdostasi ja voimastasi käsin, ja luoda itsesi näköistä elämää. Olla se, joka Todella olet.

Hoito auttaa kehoasi vapauttamaan sinne piilotettuja tunteita ja muistoja sekä avaa kehon ja mielen tukoksia ja epätasapainotiloja. Hoidon jälkeen olet taas syvemmin yhteydessä itseesi, omaan viisauteesi ja kykenet näkemään ratkaisuja haasteiden sijaan.

”Kiitos ihanasta hoidosta. Riinan hoitoa on vaikea kuvata pelkin sanoin, se täytyy itse kokea. Kokonaisvaltainen, samalla niin herkkää, syvällistä ja lempeää. Riina laittoi sieluni soimaan ja kuinka kauniisti se soikin. Lempeä ja lämmin kosketus ja todellakin osuva kanavointi, josta jää niin pitkäksi aikaa itselle ajateltavaa. Hoito vahvisti myös sen, mitä itse jo sydämen tasolla tiesin, mutta Riinan lempeässä johdatuksessa oma sieluni ja sydämeni kuuli sen nyt selvemmin kuin koskaan”
– Nainen, 44v
Varaa aika ostamaasi hoitoon Pieneen Hoitotilaan (Vironkatu 11, Helsinki) riina@ihmetyyppi.fi  – Kiitos <3

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Takaisin säkenöivään voimaani: Hoito hoitohuoneella”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *