Syyshuolto: Kolme etähoitoa

105,00 

Kehon ja mielen syyshuolto: Kolme rentouttavaa ja itsetuntemusta lisäävää etähoitoa, jotka sisältävät hoitoraportin.

Osasto:

Kuvaus

Syyshuolto on energiahoitopaketti sinulle, joka haluat panostaa omaan hyvinvointiinsi: hoitaa keho-mieli yhteyttä, kirkastaa todellista itseäsi ja tarkistaa sinua palvelevan suunnan elämässäsi. Etähoito ohjautuu sinulle aikaan tai paikkaan katsomatta, koska energiamaailmassa ei ole fyysisen maailman rajoittavia lainalaisuuksia, joten voit nauttia itsesi hoivaamisesta turvallisesti omasta kodistasi käsin. Etähoidossa kohtaan sinut energian tasolla, tasapainotan energiakeskuksesi ja otan sinun viisaudestasi vastaan viestit, jotka haluat itsesi saavan.

Kirjaan hoidon kulun ja viestit ylös ja lähetän sinulle hoidon jälkeen raportin tehdystä hoidosta sähköpostitse. Raportin sisällöstä on sinulle tukea oman henkisen kasvusi ja kokonaisvaltaisen hyvinvointisi polulla. Hoidon kolme kertaa toteutetaan sinulle sovitussa aikataulussa.

Etänä tapahtuva energiahoito on yhtä tehokas, kuin hoitohuoneella tapahtuva hoito. Etähoitoa voi käyttää helpottamaan ahdistusta, kehon stressitilaa tai purkamaan mielen kuormaa. Etähoito rentouttaa, auttaa näkemään asiat uudella tavalla ja antaa välineitä kohdata paremmin itseä ja oman elämäntilanteen haasteita. Etähoidon voi hyvin ostaa myös lahjaksi toiselle ihmiselle: Ilahduta vaikkapa sukulaista tai kolmea eri ystävää, joiden hyvinvointia haluat arjessa tukea.

Varaa aika ostamaasi hoitoon riina@ihmetyyppi.fi – Kiitos <3

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Syyshuolto: Kolme etähoitoa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *