Kohti todellista itseä: Etähoito & selvätietoinen raportti

62,00 

Kohti todellista itseä on energiahoito, joka tehdään etänä sinulle parhaiten sopivana aikana, sinne missä olet. Hoidon kesto on n.60 min ja hoito sisältää selvätietoisen raportin.

Osasto:

Kuvaus

Kohti todellista itseä on energiahoito, joka tehdään etänä sinulle parhaiten sopivana aikana. Suosittelen varaamaan itsellesi kiireettömän ja häiriöttömän 60 min, jonka aikana sinulla on mahdollisuus levätä ja keskittyä tuntemaan kehosi ja kuuntelemaan itseäsi.

Hoidon aikana tarkastan energiakeskustesi toiminnan, tasapainotan ja hoidan niitä, sekä otan selvätietoisesti vastaan sinun omasta viisaudestasi nousevat viestit. Hoidon päätyttyä palaan sähköpostitse kysymään vointiasi, vastaan kysymyksiisi, sekä lähetän sinulle kirjallisen raportin hoidon vaiheista sekä esiinnousseista teemoista ja viesteistä.
Raportin sisällöstä on sinulle tukea oman henkisen kasvusi ja kokonaisvaltaisen hyvinvointisi polulla.

Etähoito rentouttaa kehoa ja mieltä, purkaaa mielen kuormaa ja huolien vyyhtiä nostamalla esiin alaspainettuja muistoja tai elämänkokemuksia, jotka edelleen vaikuttavat alitajunnassasi luoden turhia haasteita elämääsi. Hoito kirkastaa sen hetkisiä ajatuksia ja tunteita, tuo vahvistusta sille, minkä sisäisessä viisaudessasi tiesit jo, mutta et ollut vielä uskaltanut tietoosi luottaa. Selvätietoinen raportti auttaa sinua ymmärtämään paremmin itseäsi ja löytämään haastaviin elämäntilanteisiin sinulle oikeita ratkaisuja.

Etänä tapahtuva energiahoito on yhtä tehokas, kuin hoitohuoneella tapahtuva hoito. Etähoito ohjautuu sinulle aikaan tai paikkaan katsomatta, sillä energiamaailmassa ei ole aikaa tai muita rajoittavia lainalaisuuksia. Etähoidon voi hyvin ostaa myös lahjaksi toiselle ihmiselle: Ilahduta vaikkapa sukulaista tai ystävää, jonka hyvinvointia ja henkistä kasvua haluat tukea.

”Tilasin Riinalta etähoidon ja selvätietoisen raportin. Hoidon jälkeen on olo ollut avoimempi ja yllätyin, kuinka tarkasti raportissa kerrottiin, mitä tarvitsee työstää ja miten. Hetket, joissa rauhoitun, sisältää nykyään paljon itseni tutkimista ja olen harjoittanut vinkkejä, joita Riina antoi. Hoito avasi myös omia silmiäni, miten oma keho tarvitsee ylläpitämistä ja työskentelyä. Suosittelen!”
– Tomas, 26v

Varaa aika ostamaasi hoitoon riina@ihmetyyppi.fi – Kiitos <3

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kohti todellista itseä: Etähoito & selvätietoinen raportti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *