Jotta voisin paremmin: Etähoito

40,00 

Jotta voisin paremmin on energiahoito, joka tehdään sinulle etähoitona hyvinvointisi tueksi.

Osasto:

Kuvaus

Jotta voisin paremmin on etäenergiahoito sinulle, joka et pääse välimatkan vuoksi hoitohuoneelleni tai haluat nauttia itsesi hoivaamisesta turvallisesti omasta kodistasi käsin. Etähoito rentouttaa kehoa ja mieltä, helpottaa ahdistusta ja kehon väsymystä, purkaaa mielen kuormaa ja huolien vyyhtiä. Hoito kirkastaa ajatuksia ja tunteita sekä luo tilaa kohdata paremmin itseä ja oman elämäntilanteen haasteita. Etäenergiahoidon jälkeen olo on kuin hyvän hieronnan saatuasi: rentoutunut, raukea ja keventynyt.

Varaa hoitoon 30-60 min rauhallista aikaa, jonka pystyt viettämään turvallisessa paikassa itseäsi ja tuntemuksiasi kuunnellen. Etähoidossa kohtaan sinut energian tasolla ja välitän sinulle hoidon, minkä juuri sillä hetkellä tarvitset. Hoidon jälkeen palaan sähköpostitse kysymään vointiasi ja vastaan nousseisiin kysymyksiin. Huomaathan, että tämä hoito ei sisällä selvätietoista hoitoraporttia.

Etänä tapahtuva energiahoito on yhtä tehokas, kuin hoitohuoneella tapahtuva hoito. Etähoito ohjautuu sinulle aikaan tai paikkaan katsomatta, sillä energiamaailmassa ei ole aikaa tai muita rajoittavia lainalaisuuksia. Etähoidon voi hyvin ostaa myös lahjaksi toiselle ihmiselle: Ilahduta vaikkapa sukulaista tai ystävää, jonka hyvinvointia haluat tukea.

”Riinan etähoito tuntui lämpimältä halaukselta. Ihan kuin koko Universumi olisi liittynyt tuohon halaukseen ja syleillyt minua. Tunsin olevani turvassa. Hoidon edetessä tunsin stressin ja painavan taakan lähtevän olkapäiltäni ja rauha laskeutui minuun”
– Venla, 37v

Varaa aika ostamaasi hoitoon riina@ihmetyyppi.fi – Kiitos <3

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jotta voisin paremmin: Etähoito”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *